Online Marketing Westland

Online marketing voor een Westlander?

Online marketing klinkt voor veel mensen als een vaag begrip. Toch wordt het steeds meer ingezet om (nieuwe) klanten te bereiken.

Een oplossing voor elk type Westlands bedrijf

Leadwebsite

Leads
binnenhalen

Het online binnenhalen van leads is helemaal van deze tijd. Door de inzet van de juiste online marketing kanalen en de daarbij passende boodschap nemen jouw potentiële klanten graag contact met je op.

Webshop

Producten verkopen

Door in te zetten op kanalen specifiek bedoelt voor het verkopen van producten haal je het meeste uit je advertentiebudget en marketingactiviteiten. Meer omzet tegen minder kosten dus.

Blog website

Naamsbekendheid creëren

Een bekende bedrijfsnaam creëer je niet zomaar. Advertenties in de krant zorgt voor veel bereik, maar is moeilijk meetbaar. Er zijn genoeg online oplossingen om je naamsbekendheid (regionaal) te vergroten.

Wat is er mogelijk met online marketing voor het Westland?

Adverteren op Google en nu.nl

Bereik door de inzet van betaalde advertenties jouw (potentiële) klanten. Je kunt voor het verbeteren van je naamsbekendheid banners plaatsen op bekende websites zoals nu.nl en buienradar. Dit alles kan zelfs specifiek op één of meerdere gemeentes worden ingezet.

Social media inzetten

Facebook, Instagram en LinkedIn zijn niet meer weg te denken. Bereik je huidige klanten of ga op zoek naar nieuwe klanten met behulp van de social media berichten en advertenties.

Beter gevonden worden op Google

Betere vindbaarheid op google heeft te maken met content, techniek en autoriteit. Door deze drie zaken stuk voor stuk aan te pakken kom jij bovenaan in Google.

Klanten bereiken via e-mail

De meeste bedrijven hebben met hun klantenbestand een schat aan data. E-mailmarketing wordt dan ook al meer dan 20 jaar succesvol ingezet in zowel het B2C als het B2B segment. 

Krijg inzicht in de data

Installeer de juiste tools om zo eenvoudig je online marketing acties te beoordelen. Hierdoor is het mogelijk om je online marketing kanalen te optimaliseren om zo nog meer uit je budget te halen.

Welke stappen gaan we nemen?

01 Data recht zetten

Online marketing draait om data. Er wordt dan ook eerst een check gedaan om te kijken of de juiste tools op een goede manier staan ingericht. Zo niet, wordt dit natuurlijk opgepakt.

02 Website nakijken

Als je website niet goed functioneert is het zonde om tijd in online marketing te gaan stoppen. Daarom kijken we samen naar eventuele verbeteringen op je website om de online klantreis zo eenvoudig mogelijk te maken. 

03 Opzetten online marketing

We bekijken samen wat de doelen voor de website zijn en welke online marketing kanalen we hier het beste voor kunnen inzetten. Gezamenlijk kijken we welke uitingen en beelden het beste passen bij je bedrijf.

04 Constante optimalisatie

Doordat we  in stap 1 de basis van de data goed hebben neergezet, kunnen we eenvoudig zien wat de online marketing werkzaamheden precies opbrengen. Op basis van het gestelde doel gaan we de kanalen gezamelijk verbeteren.

Waarom Online Groei Hulp?

Persoonlijk

Hier ben je een partner, geen klant. Door samen te werken en regelmatig in contact te zijn, halen we maximaal resultaat.

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langs. Alles is terug te herleiden met data te zien in je persoonlijke dashboard.

Kennis

Door ervaring in verschillende branches is er voldoende kennis in huis om jou met elk online vraagstuk te helpen.

Betaalbaar

Geen dure bedrijfspanden of dikke leasebakken. Gewoon een goede prijs voor jouw online groei.

Kort op de bal

Proactief zijn betekend zaken tackelen voordat het problemen worden. Daar help ik jou het meeste mee.

Energiek

Door de jonge leeftijd en overvloed aan energie is het werk nooit af en is er altijd ruimte voor verbetering.

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?