Social Media

Je doelgroep via Social media bereiken?

Facebook, Instagram en LinkedIn zijn niet meer weg te denken. Bereik je huidige klanten of ga op zoek naar nieuwe klanten met behulp van de social media berichten en advertenties.

Je bedrijfspagina juist opzetten?

Geen tijd of inspiratie om je social media pagina’s zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te onderhouden? Dat kan! Zo zorg ik dat je volgers op de hoogte zijn van alle nieuwtjes binnen jouw bedrijf en blijven je klanten aan je gebonden.

Hulp nodig bij Facebook & Instagram ads?

Adverteren via Facebook en Instagram is hot! Voor beide platformen kun je look-a-likes van je huidige volgers benaderen, een klantenlijst uploaden en je websitebezoekers opnieuw benaderen om zo jouw bedrijf (weer) op de kaart te zetten.

Zakelijk doelgroep bereiken via LinkedIn ads?

Dringend opzoek naar nieuw personeel of heb je een specifieke doelgroep die zich veel op linkedIn bevindt? Met LinkedIn advertenties kun je jouw producten of diensten promoten aan de juiste B2B doelgroep.

Klanten bereiken via je LinkedIn profiel?

Veel nieuwe klanten/partners worden tegenwoordig gevonden via LinkedIn. Social selling noemen we dat. Zo bereik je met het juist opstellen van je persoonlijke profiel en het posten van de juiste content, dat je wordt gezien door de juiste doelgroep. Om je hiermee te helpen kunnen we samen naar je account kijken en een LinkedIn plan maken.

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?