SEA / Google Ads

Adverteren op Google en nu.nl?

Het online-advertentieprogramma van Google is een van de meest gebruikte ter wereld. Bereik middels betaalde advertenties (potentiële) klanten die opzoek zijn naar je product of dienst en plaats banners op veel bezochte websites zoals nu.nl.

Google

Boven de gratis zoekresultaten staan?

Dat kan met Google zoek campagnes! Adverteer op de zoekwoorden waar je graag op gevonden wil worden en betaal per klik. Door de juiste zoekwoorden in te zetten en aan de juiste knoppen te draaien halen we zo veel mogelijk resultaat uit je budget. Je bepaald zelf in welke regio je wilt adverteren.

Je product promoten via Google Shopping?

Waar je vroeger op zoek ging naar je nieuwe t-shirt via Google zoeken gaat tegenwoordig de meerderheid van de mensen direct naar Google Shopping. Door hier advertenties te tonen kom je zelfs nog boven de zoek campagnes! Om Google Shopping campagnes te gebruiken heb je een met de juiste data gevulde Merchant Center account nodig.

Advertenties Naamsbekendheid

Naamsbekendheid verbeteren?

Wil je jouw merk bekender maken met advertenties op bijvoorbeeld nu.nl en Buienradar? Met Google Display campagnes kun je nieuwe klanten laten kennismaken met jouw onderneming. Je kunt je richten op doelgroepen met een specifieke interesse.

In beeld blijven bij je huidige klanten?

Door de Display campagnes in te zetten op je huidige klanten kun je ervoor zorgen dat zij aan je onderneming gebonden blijven. Met dynamische re-marketing toon je websitebezoekers zonder dat ze een bestelling hebben geplaatst de bekeken producten zodat ze toch nog even dit ene leuke shirtje bij je kopen.

In beeld bij huidige klanten

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?