Oplossingen
Voor elke klantfase de juiste benadering

Via jouw websites in combinatie met juist gebruik van online marketing kun je jouw klanten op verschillende manieren bereiken. Zo helpt het ene kanaal met het bereiken van nieuwe klanten, terwijl het andere kanaal je huidige klanten laat terugkeren.

Online marketing kanalen

De online groei kanalen

Website / webshop

Je website is het visitekaartje van jouw onderneming. Met een mooi design en goede functionaliteit kun je van bezoekers klanten maken. Voor alles over het opzetten of onderhouden website kun je terecht.

Data & Dashboarding

Meten is weten. Door de juiste tools te installeren op de website kun je eenvoudig je online marketing acties beoordelen, je kanalen te optimaliseren en zo nog meer uit je budget te halen.

Strategie

Jij als ondernemer wil graag online zichtbaar zijn en (nieuwe) klanten werven. Maar hoe is nog lastig te bepalen. Met een online marketing plan en/of E-commerce plan maak je een vliegende start!

SEO / Google Organisch

Hoger in Google om zo meer bezoekers naar je website te trekken? Search Engine Optimization (SEO) is het verbeteren van een website om zo hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

SEA / Google Ads

Het online-advertentieprogramma van Google is een van de meest gebruikte ter wereld. Bereik middels betaalde advertenties (potentiële) klanten die opzoek zijn naar je product of dienst en plaats banners op veelbezochte websites zoals nu.nl.

Conversie- optimalisatie

Komen er veel bezoekers op je website maar haal je hier weinig leads of verkopen uit? Dan is conversie-optimalisatie voor jou een must! Kom achter de knelpunten van je website en test verschillende varianten van pagina’s.

Content creatie

Een website zonder tekst is als een krant zonder inkt. Maar  content schrijft zichzelf niet. Content creatie neemt teksten schrijven en afbeeldingen designen uit handen. 

Social media

Facebook en Instagram is niet meer weg te denken. Bereik je huidige klanten of ga op zoek naar nieuwe klanten met behulp van de social media berichten en advertenties.

E-mailmarketing

Het oudste maar nog steeds één van de meest gebruikte kanalen. Personaliseer, segmenteer en automatiseer zodat je zo relevant mogelijk voor je ontvanger bent.

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?

Online marketing

Het is soms moeilijk om het juiste online marketing kanaal te kiezen. Gelukkig kan ik je daarmee helpen. Met behulp van data in combinatie met een analyse van het bedrijf komen we samen tot een juiste kanaalsamenstelling.

Websites

Je website is je online visitekaartje. Door de website af te stemmen op je doelgroep sluit je boodschap optimaal aan bij de behoeftes van je klanten.