Website / Webshop

Een website voor je bedrijf?

Je website is het visitekaartje van je onderneming. Met een mooi design en goede functionaliteit kun je van bezoekers klanten maken. Voor alles over het opzetten of onderhouden website kun je hier terecht.

Webshop

Eenvoudig online producten verkopen?

Heb je één of meerdere producten dat je graag online zou willen verkopen? Met een webshop kan het! Middels een eenvoudig aan te passen WordPress webshop kun jij binnen een korte tijd online gaan verkopen. We maken ook samen een meerjarenplan om zo een steeds hogere omzet te genereren. Middels het dashboard kun je precies zien hoeveel orders er zijn geplaatst en welke online marketing kanalen de meeste omzet genereren.

Nieuwe klanten voor je dienst?

Wil je geen producten online verkopen maar wel nieuwe klanten binnenhalen via jouw website? Kies dan voor een leads website. Samen creëeren we een website waar jouw klant zo snel mogelijk de juiste benodigde informatie vindt en bij interesse dan ook zijn/haar contactgegevens achterlaat. Middels bijvoorbeeld een White paper kun je zorgen dat een klant zijn/haar e-mail adres achter laat in ruil voor een informatief document.

Leadwebsite
Blog website

Een website voor je blogs?

Schrijf je graag blogs en wil je hier eventueel middels advertenties geld mee verdienen? Dat kan! We maken samen op basis van je wensen een website en zorgen dat deze ook geschikt is voor advertenties. Hierin kun je zelf eenvoudig foto's, video's en teksten plaatsen. We bekijken de beste manier om je advertenties in te zetten en gaan opzoek naar mogelijkheden voor nieuwe bezoekers.

Website bezoekers genereren?

Na het maken van je website kunnen we ook samen kijken hoe we bezoekers hierop krijgen. Middels zoekwoord optimalisatie kom je hoger in Google en met Betaalde advertenties kun je zelfs voor een klein bedrag boven het hoogste zoekresultaat terecht komen. Ook e-mail marketing en natuurlijk Social media zijn goede kanalen om website verkeer mee te generen.

Online marketing

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?