E-mailmarketing

Klantloyaliteit verhogen via nieuwsbrieven?

E-mailmarketing is het oudste maar nog steeds één van de meest gebruikte kanalen. Personaliseer, segmenteer en automatiseer zodat je zo relevant mogelijk voor je ontvanger bent.

Nieuwsbrieven versturen?

Je huidige klanten of leads benaderen via de e-mail gebeurt al jaren. Het is wel verstandig om hier rekening te houden met bepaalde richtlijnen zodat de mail niet als spam wordt ervaren. We kunnen je helpen met het versturen van deze nieuwsbrieven en het omzetten van je klantdata in het e-mailmarketing systeem.

Nieuwsbrief sturen op basis van klantgedrag?

Door op het juiste moment een mailtje met de juiste content te sturen naar de juiste persoon zorg je ervoor dat je super relevant bent voor je ontvanger. Door automations in te zetten kun je eenvoudig een gepersonaliseerde nieuwsbrief versturen op basis van een trigger. Dit kan een datum zijn maar ook een (online) aankoop.

Automatische nieuwsbrief

Relevantie van je nieuwsbrief verhogen?

Een nieuwsbrief sturen naar een hele groep klanten is niet meer van deze tijd. Door je klantengroep op te delen in meerdere groepen kun je nog relevanter zijn. Daarnaast kun je de naam van de ontvanger personaliseren in de nieuwsbrief en/of onderwerpsregel om nóg klantgerichter te zijn.

Bepalen welke leads het opvolgen waard zijn?

Ken je dat? Sales is zo druk bezig met de dagelijkse werkzaamheden dat er te weinig tijd is voor het opvolgen van leads. De kans is groot dat meer dan 85% van de leads ook geen klant wordt. Dus waarom zou je daar tijd in stoppen? Om precies te zien welke leads het opvolgen waard zijn kun je een drip campagne instellen. Zo krijgen downloaders van bijvoorbeeld een whitepaper een aantal e-mails met als doel het bepalen van de potentie van de lead of het opnemen van contact voor een afspraak.

Warme leads

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?