SEO / Organische vindbaarheid

Hoger in Google komen?

Iedereen wil graag boven aan in Google staan. Helaas klinkt dat gemakkelijker dan dat het is. Toch kunnen we samen zorgen dat je voor jouw klanten goed zichtbaar bent via Google. Door bovenaan te staan bij de zoekwoorden die door jouw doelgroep wordt gebruikt, genereer je de meest relevante bezoekers via Google naar je website.
Hoger in Google

Lokaal goed vindbaar zijn?

De eerste stap voor het verbeteren van je lokale vindbaarheid is Google Mijn Bedrijf. Zo kunnen Bezoekers van Google direct de belangrijkste informatie over je bedrijf vinden zoals; website, openingstijden, telefoonnummer en je adresgegevens. Daarnaast kunnen klanten reviews achterlaten.

Juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf vinden?

Om te weten waar je doelgroep op zoekt en hoe vaak ze deze zoeken is het verstandig om een zoekwoord analyse te doen. Met deze analyse krijg je een eenvoudig overzicht met de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf en de mate van concurrentie op die zoekwoorden. Zo schrijf je content dat ook resultaat oplevert.

Zoekwoorden
Technische SEO check

Je site technisch checken voor Google?

Is je website technisch goed ingesteld om hoog in Google te komen? Veel sites lijken goed in elkaar te zitten maar voldoen toch niet aan de strenge eisen van Google waardoor de website niet goed vindbaar is. Met een technische check weet je precies waar je (of wij samen) aan moet(en) werken om hoger in Google te komen.

Meer weten?

Wil je jouw online marketing naar een nieuw niveau laten groeien?